Se våre boliger i Tyrkia

Casa Terrazza

Casa Terrazza Utsikten fra din private terrasse trollbinder! Casa Terrazza ligger i Bektaş, 300 meter opp i høyden med utsikt ut over Alanya by. Fra tomten er det 2 kilometer ned til Alanya sentrum, og 3 kilometer til Kleopatra stranden. Du er med andre ord ikke langt fra sentrum, allikevel omgitt av frisk luft, vakker natur og med en nydelig utsikt over Alanya by og den majestetiske Alanya borgen.      Alanya ligger mellom Taurusfjellene i nord og Middelhavet ved Antalyabukta på den anatoliske kyststripen Pamfylia, og er en del av den tyrkiske rivieraen som har omtrent 70 km kystlinje. Alanya distriktet grenser fra vest til øst mot Manavgat-distriktet langs kysten, det fjellrike Gündoğmuş-distriktet, Hadim og Taşkent i Konya-provinsen, Sarıveliler i Karaman-provinsen, og ved kysten mot Gazipaşa-distriktet. Alanya er delt i en østlig og en vestlig del av den steinete halvøya, som er et karakteristisk trekk ved byen. Havnen, sentrum og Keykubat-stranden, oppkalt etter Sultan Keykubat, ligger på østsiden av halvøya. Damlatas-stranden, oppkalt etter den berømte dryppsteinsgrotten, og Kleopatra-stranden ligger mot vest. Navnet Kleopatra-stranden stammer muligens fra enten Kleopatras besøk her, eller områdets historie som medgiften hennes fra Marcus Antonius. Atatürkgata er byens hovedgate, og den stekker seg parallelt med havet, og deler den turistpregede sørlige delen av Alanya fra den mer lokale delen av byen mot fjellene i nord. En annen hovedgate, Çevre Yolu Caddesi, går rundt byen i nord. Alanya har et typisk middelhavsklima. Beliggenheten ved Middelhavet gjør at det meste av regnet kommer i løpet av vinteren, slik at somrene blir lange, varme og tørre. Sjøen ved Alanya har en gjennomsnittlig årstemperatur på 21 °C. Generelt Casa Terrazza består...

Moda Natura Villas

Moda Natura Villas ligger i Bektaş, 300 meter opp i høyden med utsikt ut over Alanya by. Fra tomten er det 2 kilometer ned til Alanya sentrum, og 3 kilometer til Kleopatra stranden. Du er med andre ord ikke langt fra sentrum, allikevel omgitt av frisk luft, vakker natur og med en nydelig utsikt over Alanya by og den majestetiske Alanya borgen. Modena Natura Villas er perfekt for deg som stiller høye krav til kvalitet, design og byggteknikk. Prosjektet byr på en fantastisk beliggenhet, meget høy standard, innovative løsninger og nøye gjennomtenkte detaljer.

Sky Blue

Sky Blue ligger i Mahmutlar, som er en bydel øst for Alanya sentrum. Her er omgivelsene grønne og frodige, og utviklingen i den lokale infrastrukturen har vært meget positiv de siste årene. En relativt ny bydel har tatt form i takt med den økende etterspørselen fra både lokale og utlendinger som har valgt å bosette seg her. Komplekset ligger i sentrum av Mahmutlar, og spaserturen ned til Middelhavet er på ca. 400 meter.

Tulip Tower

Tulip Tower ligger i Mahmutlar, som er en bydel øst for Alanya sentrum. Her er omgivelsene grønne og frodige, og utviklingen i den lokale infrastrukturen har vært meget positiv de siste årene. En relativt ny bydel har tatt form i takt med den økende etterspørselen fra både lokale og utlendinger som har valgt å bosette seg her. Komplekset har store områder med bananplantasjer og de mektige Taurus-fjellene i ryggen, og spaserturen ned til Middelhavet er på ca. 500 meter. Ned til hovedgaten som går gjennom hele Mahmutlar er det ca 200 meter, og her finner man alt av dagligvarebutikker, shopping muligheter, apotek, restauranter og barer.

Sky Dom

Sky Dom ligger i Mahmutlar, som er en bydel øst for Alanya sentrum. Her er omgivelsene grønne og frodige, og utviklingen i den lokale infrastrukturen har vært meget positiv de siste årene. En relativt ny bydel har tatt form i takt med den økende etterspørselen fra både lokale og utlendinger som har valgt å bosette seg her. Komplekset har store områder med bananplantasjer og de mektige Taurus-fjellene i ryggen, og spaserturen ned til Middelhavet er på ca. 250 meter.

Aura Blue

Aura Blue ligger i Kestel, et område av Alanya som er under utvikling. Her er omgivelsene grønne, frodige og stille og kjøreturen inn til Alanya tar 10 minutter. Komplekset har de mektige Taurus-fjellene bak seg og Middelhavet i front. Fra inngangsporten er det kun 400 meter til stranden, og dagligvarehandel ligger like ved komplekset. I Kestel har man ikke anledning til å bygge høyere enn 5 etasjer, og maks tillatte bygningsmasse på tomtene er i underkant av 20%. Aura Blue kan derfor by på flotte fellesarealer og et vakkert hageanlegg.

Kestel Breeze

Kestel Breeze ligger øst for Alanya sentrum, i Kestel.
Kestel er et område under rask utvikling og kun 8 kilometer fra det travle dagliglivet, kan du nyte frodige naturomgivelser og fine sandstrender. Her er det god luft mellom husveggene og spaserturen ned til Middelhavet er akkurat passe kort.

Besthome 20 Alanya sentrum

Besthome 20 ligger midt i Alanya sentrum, på vestsiden av borgen. Dette er en av de siste tilgjengelige tomtene for husbygging i denne delen av byen. Prosjektet er under oppføring, og forventes ferdigstilt i juni 2016.

Cleopatra Blue Bay Alanya

Cleopatra Blue Bay ligger vakkert til i åssiden, vest for Alanya sentrum. Tomten har en helt unik og ettertraktet beliggenhet. Når man står på bakkeplan, blir man bergtatt av den vakre utsikten mot Middelhavet og Alanya borgen. Det er kun 400 meter fra inngangsporten ned til stranden.

Granada City Residence

Dere som har feriert i Alanya med Ving, vil sikkert kunne dra kjensel på dette komplekset – tidligere var nemlig Granada City Residence det populære hotellet Haci Bey. Bygningene er total renoverte, og huser nå 97 selveier leiligheter.

Sea Star

ligger øst for Oba sentrum, kun 200 meter fra stranden. Her er det luft imellom husveggene, og området er fredelig og stille. Dagligvarebutikk, legevakt og apotek ligger like ved komplekset. Hver torsdag rigges det lokale markedet opp like ved Sea Star, og du kan handle solmodnet frukt og grønt fra lokale produsenter.

Alparslan Seaview

Alparslan Seaview ligger perfekt plassert oppe på en liten klippe, like ved havet. Man skal over veien, så er man på stranden. Tomten ligger slik til, at den fantastisk flotte utsikten mot Middelhavet og Alanya-borgen, aldri vil kunne forsvinne.

Habeebi Oba Alanya

Habeebi Oba ligger i sentrum av Oba, kun 100 meter fra stranden. Dagligvarebutikker, restauranter, barer, frisører og apotek ligger like ved komplekset. Hver mandag rigges det lokale markedet opp like ved, og du kan handle solmodnet frukt og grønt fra lokale produsenter.

Monte Mare

Monte Mare har en unik beliggenhet, med en fantastisk utsikt over hele Alanya by.
Samtlige leiligheter har flott havutsikt, og man ser rett ned på den majestetiske Alanya-borgen.