Visningsreiser

Vi arrangerer jevnlig visningsreiser, og vi skreddersyr gjerne reisen slik at den passer inn i ditt tidsskjema. 2 – 5 dager, hverdager eller over ei langhelg – mulighetene er mange for både individuelle- og gruppereiser.

 

 Visningsreisen; uforpliktende, lærerike og hyggelige dager sammen med Eiendomsnøkkelen og våre samarbeidspartnere. Visningsreisen er for deg som ønsker profesjonell hjelp til å finne det området, og den boligen som passer deg best.

Våre visningsreiser legges opp slik at de passer inn i ditt tidsskjema.

 

Ideelt sett så bør en sette av 3-5 dager for en visningsreise

Da har vi rikelig med tid til å se et bredt utvalg av boliger, foreta en del praktiske gjøremål dersom man bestemmer seg for å investere i en bolig, samt at man får kjent litt på både kultur og klima.

Vi hjelper til med bestilling av både flybilletter og hotell. Vi arrangerer alt av transport til og fra flyplass, og i forbindelse med boligfremvisningene. Vi arrangerer også felles bespisning som lunsj og middag på visningsdagene.

For at dere skal få best mulig utbytte av visningsreisen, arrangerer vi individuelle visningsreiser. Vi kartlegger dine ønsker og behov ved en feriebolig, og målet for dagene vil være å finne den boligen som er perfekt for deg og dine.

Er dere flere som ønsker å reise i en større gruppe, tilrettelegger vi selvfølgelig for dette.

 

En 4-dagers visningsreise kan se slik ut:

Dag 1: Ankomst – Vi ser på et par prosjekter i aktuelle områder – innsjekk på hotell – middag

Dag 2: Vi ser på prosjekter i aktuelle områder – lunsj og gjennomgang av det vi har sett – middag

Dag 3: Vi ser på prosjekter/besøk hos advokat – egen tid – avslutningsmiddag

Dag 4: Ordner eventuelle formaliteter – hjemreise

Har du spørsmål knyttet til visningsreisen og eventuell påmelding, ta kontakt på 941 44 379 eller på e-post.