Ansatte

 

 

Alf Grønneflåta
Alf Grønneflåta har utdannelse både som eiendomsmegler og som kommune-/reguleringsplanlegger fra Ås. Har bred erfaring fra både eiendomsmegling og administrasjon innen det offentlige (kommuner og Stortinget) samt lederroller i flere organisasjoner. Han kan dermed bistå med de fleste oppgaver innen eiendom. Har også arbeidet mange år med Utenlandsmegling (Tyrkia og Sverige) og underviser på BI i både dette faget og utleiemegling.

 

 

Ulf Johansson
Tidligere entreprenørbakgrunn med ansvar for utvikling og oppføring av bolig- og fritidsprosjekter. Har over 20 års erfaring med utvikling og salg av tomter, leilighetsbygg, enebolig/rekkehusprosjekter og fritidsboliger. Spesialkompetanse på utvikling av eiendommer med fokus på lønnsomhet, strategi og gjennomførbarhet, både som prosjektmegler og som konsulent.

 

 

Bente-Marie Nørgård
Utdannet Can.jur ved UiO i 1993, advokat fra 1997. Har erfaring fra offentlig forvaltning (Landbruksdepartementet) og fra flere frivillige organisasjoner. Har bred erfaring med eiendomssaker både som megler,  advokat og som lokalpolitiker i Oslo. Har bistått alt fra kommuner, entreprenører/utbyggere til private kunder med reguleringssaker, festekontrakter, salg og generasjonsskifte av bolig- og landbrukseiendommer. Jeg er også prosessfullmektig for parter som havner i rettslige eiendomstvister.

 

 

 

Greta Fossum
Utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI. Jeg har tidligere bodd og arbeidet som boligformidler i Alanya, og kjenner derfor godt til både kjøpsprosess, byens områder, kulturen og språket. Min store lidenskap er å kunne formidle den perfekte feriebolig til mine kunder, i henholdsvis Spania og Tyrkia. Herlig er det for meg å vite, at via vårt firma gjør mine kunder en trygg investering i utlandet. Jeg fokuserer på å levere kvalitet i alle ledd for å gjøre kjøpsprosessen til en suksess. Jeg tar selvfølgelig også salgsoppdrag på boliger og fritidseiendommer her hjemme i Norge. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende befaring, en hyggelig boligprat og planlegging av ditt boligsalg.

 

 

 

 

 

Alen Putes
Teksten kommer…